Sosyopix Benzeri Fotoğraf Baskı Scripti / Yazılımı

KY

Yönetici
Yönetici
Tepki
10
Web
kubilayyildirim.com.tr

📸 FotoMigo Nedir?​

FotoMigo, kişiselleştirilebilir hediye ürünleri sunan bir platform. Kullanıcılar kendi fotoğraflarını yükleyip, bu fotoğrafları farklı formatlarda hediyelere dönüştürebiliyorlar. Hem özel anıları ölümsüzleştirmek için hem sevdiklerine anlamlı bir hediye vermek isteyenlere hitap ediyor.

⚙️ Özellikleri ve Hizmetleri​

• Fotoğraf tabanlı ürün seçenekleri: Polaroid baskılar, kupa, çerçeve, mini fotoğraf kartları, vb. gibi çok sayıda kişiselleştirilebilir ürün sunuyor.
  • Premium kalite: Üretim kalitesi yüksek olarak vurgulanıyor. Fotoğrafların netliği, baskı kalitesi, kullanılan malzeme gibi unsurlar kalite açısından öne çıkıyor.
  • Hızlı üretim ve teslimat: 24 saat içerisinde üretim gibi vaatler var, bu da acil hediye almak isteyenler için avantaj.
  • Yüksek müşteri memnuniyeti: Sitede “%99 memnuniyet” gibi ifadeler yer alıyor.
  • Kayıt ve kullanıcı deneyimi: Ücretsiz kayıt olma seçeneği, sosyal medya ile / Google ile giriş gibi kolaylıklar var.
  • İletişim / destek: Kullanıcılar için SSS bölümü, müşteri hizmetleri telefonu, e-posta ve sosyal medya hesaplarıyla iletişim imkanı sağlanmış.

🎯 Kimler İçin Uygun?​

• Hediye arayışında olanlar: Doğum günü, yıl dönümü, özel günler için anlamlı, kişisel hediyeler isteyenler.
  • Fotoğraf meraklıları: Anılarını özel bir biçimde saklamak isteyenler, hatıra eşyaları koleksiyonu yapanlar.
  • E-ticaret veya baskı işi düşünüyorsan, pazardaki örneklerden biri olarak referans alınabilir.
  • Hızlı çıktı isteyen kişiler için pratik bir seçenek.

Demo :

İletişim :

Forum sitemize üye olan ve aktif olan kullanıcılara ücretsiz.

Demo Resimler

Screenshot 2025-09-17 at 10.59.54.png

1758096043131.png

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Geri